dilluns, 7 de febrer del 2011

Vilafranca del Penedès, terra de vins i caves.

Vilafranca és una ciutat situada al mig del Penedès, terra de vinyes. La capital de l'Alt Penedès va nèixer a mitjans del segle XII i des d'aleshores s'ha mantingut en clar creixement fins a convertir-se en una de les ciutats mitjanes més importants del Principat.

Doncs bé, ahir el Terra Roja de Bitlles es va desplaçar fins a aquesta vila castellera per a esmorzar uns bons entrepans xistorra. Aprofitant el viatge, els de Breda van disputar dues jornades de la lliga de bitlles, sumant dues noves derrotes.

Els resultats van ser de 260-295 davant el Castellar B, en el partit que tancava la primera volta de lliga; i 254-313 contra el Som i Serem de Torelló (segons a la classificació), que no van tenir compassió dels del Baix Montseny.

Aquests resultats no belluguen al Terra Roja de la seva posició a la taula. Actualment el Terra Roja és avantpenúltim, més a prop del cuer que dels equips de la meitat de la classificació. Les properes jornades es disputaran a finals de mes a terres bagenques, a Sant Salvador de Guardiola.

Per cert, els patrons de Vilafranca són Sant Ramon de Penyafort, Sant Jocund, i el més important, Sant Fèlix màrtir.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Anims!!! Ens veiem a Manresa (Sant Salvador de Guardiola) a veure si conseguiu una victoria....
    Abans m'he equivocat de poble
    Jordi Mitjana
    info@bitlles.com

    ResponElimina
  3. Ja aniria tocant alguna victoria si...

    ResponElimina