dimecres, 19 d’octubre del 2011

Comença la nova temporada

Doncs així és, la temporada d'enguany ja s'ha iniciat amb la disputa de les primeres jornades, i el Terra Roja no ha fallat a la cita bitllaire.

Aquest any s'ha estrenat un nou format de competició amb moltes novetats. En primer lloc, s'han unificat les competicions bitllaires d'arreu del Principat per configurar la nova Lliga Catalana de bitlles. D'aquesta forma es dóna una seriositat i una competitivitat que mancaven a un esport federat com les bitlles catalanes. El format d'aquesta nova competició és lleugerament diferent al que fins ara disputava l'equip bredenc, els equips ja no es troben tots plegats en una pista i disputen tots els partits d'aquella jornada, sinó que els partits es disputen d'una forma més tradicional, amb tan sols els dos equips enfrontats, el local i el visitant.

El Terra Roja ja ha jugat les primeres quatre jornades amb idèntic resultat, derrota pels de Breda. De totes maneres, els jugadors i jugadores del Baix Montseny estan més animats que mai amb noves incorporacions a la plantilla i amb perspectives reals d'aconseguir la tan anhel·lada pista d'entrenament.

Les properes jornades (cada jornada es juguen dos partits amb el rival) es disputaran a Breda aquest diumenge 23 d'octubre. El Terra Roja intentarà sumar els primers punts davant el Castellar B i, sobretot, continuarà la progressió de les noves incorporacions.

Per tots els fidels seguidors de les cròniques bitllaires d'aquest bloc, creiem que estem en disposició d'assegurar que en les properes jornades podrem publicar el primer 1x1 de la temporada. Esperem que l'espera se us faci el més soportable possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada