divendres, 25 de novembre del 2011

1x1 Inici de temporada.

Jordi Sànchez: Incommensurable. Tots els equips que han passat a la història han tingut una estrella que ha perdurat: Kubala al Barça de les 5 copes, Magic Johnson als Lakers dels 80, Jonah Lomu als All Blacks de Nova Zelanda, Maradona al Nàpols,... Doncs el Terra Roja quedarà marcat pel pas d'en Jordi per la seva plantilla durant aquestes dècades. Aquest any té a l'abast la fita d'aconseguir apropar-se als 70 punts en la seva mitjana. Simplement espectacular!

Roger Sala: Sorprenent. Aquest any està especialment encertat. Recordem que l'any passat va acabar amb un mitjana de 49 punts, fet que ell va atribuir directament a una lesió al turmell. De moment en Roger, amb una mitjana que supera lleugerament els 62 punts, està essent el jugador bredenc amb una progressió més gran. Esperem que pugui aguantar el ritme, la qual cosa seria una notícia excel·lent per les puntuacions de l'equip.

Mª Eugènia Massachs: Lleugera. Recordem que la temporada anterior la Xènia carregava amb en Jofre dins el seu ventre. El fet que en Jofre ja corri per les pistes de bitlles de mitja Catalunya segur que li ha tret un pes del damunt. La presidenta continua amb el seu bon ritme, enganxada a en Roger amb 61 punts de mitjana.

Aleix Reche: Amatent. L'Aleix sempre darrere dels cracks, sense destacar, però aportant els seus punts amb regularitat. Cal recordar que, igual que la presidenta i la resta de jugadors que van jugar a Santa Perpètua, ha jugat una partida sota un diluvi en què l'objectiu era que el bitllot no et caigués damunt del cap, més que no pas tombar bitlles.

Gemma Serrat: Tímida. La Gemma ha debutat aquest any, però això no l'ha privat estar ja entre els millors de l'equip. La seva mitjana, 56 punts, indica alguna cosa més que sort, malgrat que ella sempre ho atribuirà a aquesta última.

Jordi Massachs: Il·lusionat. Malgrat que les obligacions laborals l'han privat de jugar alguns partits, sempre ve a jugar amb la il·lusió d'un novell. Els gairebé 55 punts de mitjana són una magnífica puntuació per un debutant a la lliga.

Albert Gutiérrez: Remullat. Un dels jugadors més perjudicats per l'aiguat de Santa Perpètua. Abans de les tirades al Vallès l'Albert portava una mitjana de 58, ara la seva puntuació no arriba als 50. Queda demostrat que les condicions no eren les idònies per a jugar a bitlles, però eren sensacionals per a costipar-se.

Núria Montplet: Sí, la Núria també hi era. Aquest any havia començat molt bé, amb una mitjana de 44 punts superava en cinc la de l'any anterior. Però els 25 i 33 punts a Santa Perpètua li marcaran les estadístiques tota la temporada. Per sort es va poder refer aquest diumenge amb 59 punts!

Rosa Caparrós: Absent. Per culpa de la feina, que segons alguns dignifica, la Rosa només ha pogut jugar un partit. La falta de ritme fa que les seves tirades no siguin millors.

Àlex: Indignat. La jove promesa bredenca està mosquejada perquè ha de tirar com els adults. Amb només 12 anys ha de llençar els bitllots des d'onze metres i mig, això fa que ho hagi de fer amb totes les seves forces i, per tant, perd precisió en el llançament. Per acabar-ho d'adobar també va llençar sota la pluja. Que tremolin els rivals quan el crack agafi la mida a aquesta nova distància!

Daniel i Oriol Massachs: Inquiets. El Terra Roja cada cop té una cantera més nodrida i els bessons d'Arbúcies en són la més recent incorporació. S'han convertit en uns excel·lents plantadors de bitlles. Són el futur!

Jofre Reche: Rondinaire. Malgrat que l'any passat ja venia a les tirades abrigadet dins la seva mare, aquest any és el primer que belluga entre nosaltres. Es pot ben dir que haurà mamat bitlles, la qual cosa farà que en sigui un devot o que les odiï per tota la vida...

Laia Sànchez: Enyorada. La nostra cheerleader particular ens ha fet el salt aquesta temporada. És la gran absència d'aquest inici de temporada. Esperem que ella, els seus cubells i les seves pales ens vingui a veure ben aviat. Segur que la plaça Lluís Companys està esperant algun bon forat perpetrat per les pales de la Laia.

Finalment un record a tots els jugadors, jugadores i suporters que han caigut durant aquestes temporades, sense els quals no hauríem durat tants anys jugant a aquest esport tradicional. 

Aquest diumenge tornem a jugar a Breda. A partir de les 10,30 ens trobareu a la Miranda intentant sumar la nostra primera victòria davant del Som i Serem de Torelló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada