dilluns, 1 d’octubre del 2012

Pretemporada

Ahir vam jugar el primer torneig de pretemporada, a Sils. La veritat és que la vam fer grossa. Després d'una primera tirada força mediocre (271 punts) l'equip de Breda es va refer i vam acabar en una meritòria cinquena posició. Més contents que un gínjol vam marxar cap a la falda del Montseny amb un fuet i una ampolla de vi cadascun. Però la història no acaba aquí. La nostra presidenta va guanyar folgadament el títol a millor tiradora femenina del torneig!



Volem agrair a la gent de la AE Mallorquines-Sils per l'organització del torneig i per pensar en nosaltres com spàrrings de pretemporada. Sempre és un plaer compartir pistes amb la gent de la Selva, però estaria molt bé un esmorzar abans del torneig o una mica de vermut en acabar (valgui com a suggeriment).

Envalentonats per l'eufòria del primer trufeiu del CB Terra Roja, ja a la tarda, vam compartir amb tots els jugadors i jugadores la primera assemblea de la temporada. Va ser un èxit rotund. Galetes, coca, pastís,... Ja podem assegurar que hi haurà un parell de nous fitxatges, la tàctica continuarà essent la de donar el màxim d'espectacle possible i, sobretot, els comptes quadren. Fins i tot, no es va descartar l'adquisició d'un Pick-Up per poder passejar l'equip en la celebració de les properes victòries.

Sense voler ser una amenaça, prepareu-vos perquè enguany anem a per la Lliga de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada