diumenge, 4 de novembre del 2012

Debut dels nous fitxatges

Castanyes, puntaires, boletaires, sardanes, atraccions per la mainada i, sobretot, bitlles. Magnífica tarda de tardor la que han organitzat avui la gent de Mallorquines (Sils). Amb la col·laboració i participació de diverses entitats, veins i veïnes, els ha quedat una tarda la mar de rodona. Activitats per a tots els gustos i, per a nosaltres, torneig de bitlles per anar agafant el ritme a la temporada.



El torneig d'avui ha servit perquè els nous fitxatges hagin fet el seu debut. L'Ivan i en Xavi s'han estrenat com a bitllaires i ho han fet de forma brillant tenint en compte que pràcticament era el seu primer contacte amb els bitllots.

Tots plegats hem fet 562 punts, sumant la puntuació de dues tirades. Una tirada no massa destacable, malgrat un inici de partida fulgurant que feia somiar amb la victòria final. Però una segona tirada grisa, en consonància amb la meteorologia (no ha parat de ruinejar), ha relegat els bitllaires del Baix Montseny a la 4a posició final del torneig.

Amb una paperina de castanyes a la mà hem fet via cap a l'escalfor de les nostres llars contents del rodatge fet, sobretot pels dos debutants. La propera tirada serà partit oficial de Lliga el dia 25 de novembre a Horta, en plena jornada electoral.

1 comentari:

  1. Un bon entrenament per als principiants! A veure si s'animen a venir als partits oficials!

    ResponElimina