diumenge, 10 de març del 2013

Fi de la fase regular

Avui hem jugat les últimes tirades de la fase regular de la Lliga de Barcelona. L'últim matí de diumenge que matinem enguany per anar a voltar el principat amb les bitlles al maleter i els entrepans a la bossa (per poder fer l'imprescindible mos de mig matí).

El lloc per posar punt i final a aquesta fase de la lliga era immillorable. Les pistes del Club Petanca la Torre, de Rubí, són espectaculars. Un notable per als Xatos que ens han convidat a jugar en aquest bonic oasis al mig del laberint interminable de blocs de pisos d'aquesta zona del Vallès. Tan sols hem de lamentar les condicions en què ha hagut de jugar l'equip: tres jugadors i jugadores per disputar les partides...

JORNADA 13: Terra Roja  158 - 298  Siuranenc D

Poca cosa a explicar avui. No teníem cap possibilitat de plantar cara als nostres rivals. Ni tan sols anotant 90 punts cadascú haguéssim sumat prou punts per guanyar el partit.

Felicitem de tot cor al Siuranenc D, que han completat una excel·lent temporada. L'equip integrat per la menudalla dels d'Horta ha jugat a un nivell extraordinari durant tota la temporada. Com es noten la feina ben feta i els entrenaments.

JORNADA 14: Siuranenc C  309 - 183  Terra Roja

Segon partit i segona derrota del matí. Tot i que hem aconseguit millorar el rendiment, rendibilitzant al màxim els tres jugadors dels que disposàvem. 

A falta que es confirmi de forma oficial, sembla que el Siuranenc C haurà assolit la segona posició de la lliga i tindrà opció de disputar el títol a la gran final que es jugarà a Breda el 7 d'abril. Demanem disculpes a la resta d'equips que tenien opcions d'ocupar aquesta posició, per la poca competitivitat que hem presentat avui (encara que, segurament, amb cinc també haguéssim perdut).


Ens retrobem, doncs, el 7 d'abril; quan es creuaran els dos grups de la Lliga de Barcelona per establir la classificació final d'aquesta competició. Serà una festa bitllaire d'aquelles que fan història. Us hi esperem a totes i tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada