dilluns, 8 de novembre del 2010

Jornades 5 i 6

Aquest cap de setmana s'han disputat als Jardins del Clot de la Mel, Barcelona, les jornades 5 i 6 de la 2a categoria de la lliga de bitlles catalanes.

El primer encontre va enfrontar els bredencs i bredenques amb el Camp de l'Arpa B, amb victòria visitant. El partit va acabar amb 243-286. Una bona puntuació del Terra Roja, que va fonamentar la victòria amb una molt bona primera ronda que va marcar les diferències durant la resta de la partida.

Durant el segon partit el Terra Roja va descansar, ja que havien de fer d'àrbitres. Un arbitratge brillant dels bredencs, digne de Pieluigi Collina a la final de la Champions League. Les pitades i els moviments rítmics de les banderoles sempre van ser acompassats i a bon ritme, afavorint el bon joc.

Com a anècdotes cal destacar que aquest cap de setmana era la Festa Major del Barri del Clot i els organitzadors van obsequiar els millors tiradors i els millors equips amb trofeios. A més, Barcelona disfrutava de la visita papal, fet que va complicar el viatge dels jugadors i jugadores de Breda fins el terreny de joc degut a talls de trànsit a l'arribada a la capital catalana.

Malgrat tot, el Terra Roja continua en novena posició, però ara amb un victòria més. D'aquesta manera s'allunya de tots els equips classificats per sota seu i empata a punts amb els dos equips situats per damunt.

Les properes jornades es disputaran a Santa Perpètua l'últim cap de setmana d'aquest mes i enfrontaran el Terra Roja amb el To-K-Fusta B i amb el 9 Castellarenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada