dimarts, 25 de gener del 2011

Derrotes a Rubí

Ha tornat la lliga aquest 2011 amb dues derrotes per l'equip de Breda. El Terra Roja, amb moltes novetats, va encaixar dues derrotes a les pistes de Rubí.

En el primer encontre els del Baix Montseny es van enfrontar al Can Folguera B, els quals van alinear un jugador de primera, i en cap moment van tenir opcions de victòria, tal i com deixa clar el resultat final, 225-306. En aquest partit va llençar els bitllots per primera vegada en competició oficial l'Àlex, la jove promesa bredenca. A més, també feien el debut a la temporada d'enguany l'Albert i la Rosa. Tots tres van trobar a faltar la falta de rodatge en competició. Per acabar-ho d'adobar, en Jordi, l'estrella del Terra Roja, va fer les pitjors tirades de la temporada a Rubí.

El segon partit va disputar-se contra els Xatos de Rubí, un rival directe a la part baixa de la classificació. El partit va ser més ajustat, però finalment el suport d'una afició entregada va ser decisori per decantar el resultat a favor dels Xatos, 252-222.



El primer cap de setmana de febrer es jugaran les properes dues jornades a Vilafranca. En el segon partit s'iniciarà la segona volta de la lliga, que esperem sigui millor que la primera, en la qual el Terra Roja només suma dues victòries i un empat.

1 comentari:

  1. L'estrella va notar i molt la falta de la seva millor animadora: La Laia

    ResponElimina