diumenge, 23 de setembre del 2012

Inici d'una nova temporada

I comencem una nova temporada. Ja en són un munt. Fins i tot n'hem perdut el compte. El Club de Bitlles Terra Roja inicia la temporada d'enguany el proper diumenge trenta de setembre amb el primer partit de l'stage de pretemporada. L'encontre serà durant la disputa del 1r Torneig de Bitlla Festa Major de Sils, organitzat per l'Associació Esportiva Bitlla Mallorquines-Sils.

Això serà durant el matí. A la tarda, els jugadors i les jugadores del C.B. Terra Roja estan convocats per assistir a la primera assemblea d'enguany. L'objectiu, ja amb els nous fitxatges asseguts entorn de la taula, serà planificar la temporada, discutir possibles variants tàctiques i arranjar les pistes d'entrenament. 

Aquesta última, de fet, ha de ser una de les principals  labors durant la tarda de diumenge. Ja que per fi sembla que les famoses pistes d'entrenament de Can Casalots seran practicables durant la temporada 2012/2013. Un fet històric.

Esperem que prompte us podem comunicar el calendari de la Lliga de Barcelona. I aprofitem com cada inici de temporada per animar-vos que vingueu a provar aquest esport integrador i igualitari. Teniu tota la temporada per decidir-vos. Us assegurem que us ho passareu molt bé i que no és gens sacrificat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada