diumenge, 28 d’octubre del 2012

Inici de Lliga 12/13

La pluja ens ha concedit una petita treva per poder disputar les tirades d'aquest matí a Vic, que donaven començament a la Lliga de Barcelona d'enguany. El fred, però, ens ha volgut recordar que ja no és estiu i ens ha acompanyat durant la jornada a la Plaça Major més famosa del Principat.

Malgrat les gèlides temperatures que ens han donat la benvinguda a la Plana d'Osona, l'ambient  s'ha anat escalfant a mesura que el vent perdia intensitat i les partides en guanyaven.

JORNADA 1: Siuranenc SN  261 - 263  Terra Roja

Partida emocionantíssima fins a l'últim bitllot. Les diferències han estat mínimes i, malgrat que les puntuacions d'ambdos equips han estat més aviat discretes, la gran igualtat en el marcador durant tot l'encontre ha fet que fos un partit interessantíssim.

Per donar encara un toc més èpic a la tirada, en Jordi Sànchez ha esberlat una bitlla. La pobra ha hagut de jugar l'última tirada del partit amb un peu a l'altre barri.  D'aquesta manera s'iniciava una última tirada decisòria amb molts pocs punts de diferència entre els dos equips. La jugadora del Siuranenc ha complert amb la seva feina i ha completat una bitlla. Envalentonada pel resultat de la seva tirada ha mirat desafiant el seu rival del Terra Roja que encara tenia dues bitlles dempeus i només un bitllot a les mans. Un meravellós llançament que ha semblat que deturava el temps a Vic ha fet caure només una de les bitlles i ha concedit la victòria a l'equip del Baix Montseny. La bitlla ferida de mort ha aguantat dreta per corroborar aquesta intensa i treballada victòria bredenca.

JORNADA 2: Terra Roja  333 - 322  Fusta i Ferro.

Impressionant victòria del Terra Roja davant els ja veterans jugadors i jugadores de Sant Salvador de Guardiola. Encara més increïble si heu llegit el resultat remarcat unes línies més amunt. Una progressió de 70 punts ha agafat a contrapeu els jugadors i jugadores del Fusta i Ferro. Malgrat el gran joc desplegat, amb una gran Angelina directa en el seu joc, res han pogut contra la brillant partida dels de Breda. En Jordi, arribant fins els 82 punts, ha estat la punta de llança del Terra Roja que des de bon començament ha menjat la moral als jugadors i jugadores rivals que fins i tot semblaven amagar-se per no haver de disputar la partida.


La Lliga continuará el 25 de novembre a Horta, on el Club de Bitlles Terra Roja s'enfrontarà a Vic Bitlles i Perestroika en les partides corresponents a les jornades 3 i 4. Abans però l'equip farà acte de presència el proper cap de setmana al torneig de la castanyada que organitzen els companys i companyes de la AE Mallorquines-Sils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada