dimarts, 26 d’octubre del 2010

Primera victòria

Aquest diumenge s'han disputat les jornades 3 i 4 de la segona divisió de Bitlles Catalanes de la demarcació de Barcelona.

Els partits, que es van jugar a la localitat osonenca de Torelló, van enfrontar els bitllaires de Breda amb els dos equips del Siuranenc d'Horta que hi ha a la categoria.

En el primer encontre, davant el Siuranenc B (conegudes arreu com les SuperNenas), les de Breda es van fer amb la primera victòria de la temporada. El resultat (170-254 ) demostra que va ser un partit plàcid pels bredencs, que es van relaxar a la tercera ronda aconseguint tan sols 69 punts, mentre que en les dues anteriors havien ratllat els 100 punts.

El segon partit ja van ser figues d'un altre paner, el Siuranenc C (que vindrien a ser els SuperNens) no va tenir pietat del Terra Roja. Els d'Horta van fer un partidàs, 259-331. Els partit de les bitllaires bredenques va ser similar a l'anterior, però el rival no va ser tant benevolent com en el primer partit del matí. Per part del Terra Roja una jugadora va aconseguir 71 punts dels 90 possibles, però l'últim jugador de l'equip contrari va arribar fins als 82 punts. Els jugadors barcelonins van estar pletòrics, deixant de banda l'estratosfèrica puntuació de 82 punts, tan sols un jugador no va superar els 60 punts, però si que va sobrepassar els 50. Res a fer, doncs, pels bredencs.

Aquesta primera victòria situa el Terra Roja en novena posició, cap a la part mitja de la classificació.

Les properes jornades es disputaran el dia 7 de novembre al Clot, Barcelona. El primer partit enfrontarà el Terra Roja amb el Camp de l'Arpa B, amb qui està empatat a punts a la classificació. Durant el segon els de Breda descansen, per tant hauran d'arbitrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada