dilluns, 4 d’octubre del 2010

Primeres jornades de lliga 2010/11

El Terra Roja s'ha estrenat a la lliga de bitlles catalanes d'enguany amb dues derrotes contundents davant dels dos líders momentanis de la categoria.
La primera partida els va enfrontar al Som i Serem, de Torelló. Els osonencs van obtenir una còmoda victòria per 290-169 davant dels bredencs, que només comptaven amb quatre jugadors (habitualment els partits es juguen amb 5 bitllaires).
La mancança del cinquè jugador es va fer pal·lesa de nou en el segon enfrontament davant el Camp de l'Arpa A, actual líder de la 2a divisió A de la demarcació de Barcelona. Els barcelonins van guanyar de forma clara per 181-337.
També cal destacar la falta de rodatge dels i les bredenques, ja que aquests eren els primers partits de la temporada. A més, un dels jugadors titulars s'havia de recolzar en una crosa degut a una lesió al peu.
Malgrat la diferència de punts a totes dues partides, el Terra Roja ha evitat l'última posició a la classificació. Esperem que a les properes dues jornades que es disputaran el 24 d'octubre a Torelló els bitllaires de Breda puguin aixecar el vol.

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Visca visca visca, visca Terra ROja! XD aixo només pot anar a millor vialets!

    ResponElimina
  3. Necessitem camp d'entrenament ja!!!

    ResponElimina