dimarts, 23 de novembre del 2010

Nova jornada

Fa unes setmanes la majoria de mitjans de comunicació del país es feien ressò de la coincidència entre la jornada electoral que decidirà el proper president de la Generalitat i el clàssic del món del futbol, el Barça-Madrid.

Tothom reclamava a Jaume Roures, que malgrat ser el director general de Mediapro resulta que és qui decideix les dates i els horaris dels partits de futbol a primera divisió, que canviés la data del clàssic per tal que no coincidís amb les eleccions.

Hi havia qui al·legava motius de seguretat, d'altres deien que el partit restaria audiència als formatgets de TV3, fins i tot hi havia gent que pregava que es canviés la data perquè la gent pogués anar a votar (un partit de futbol que dura dues hores fa baixar la participació en unes eleccions?).

Després de molt de rebombori i una campanya publicitària gratuïta, Jaume Roures va anunciar que el partit es disputaria el dilluns 29 de novembre a les 9 del vespre.

Tot això només per dir que el proper diumenge dia 28 de novembre (dia de les eleccions!) els bitllaires que disputem les lligues de Barcelona jugarem les nostres jornades. Als de Breda ens toca anar a Santa Perpètua, lluny del nostre col·legi electoral, per jugar les jornades 7 i 8 de lliga. El primer encontre enfrontarà el Terra Roja amb el To-K-Fusta B i el següent amb el 9 Castellarenc.

Esperem que els partits vagin bé i que això no ens privi d'exercir el nostre dret a vot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada