dilluns, 29 de novembre del 2010

Empat del Terra Roja

Ahir el Club de Bitlles Terra Roja va aconseguir el primer empat en la seva curta, però intensa, història. En un matx espectacular, on dos bitllaires de Breda van superar els setanta punts, el Terra Roja i el 9 Castellarenc, que aleshores ocupava la tercera posició a la lliga, van empatar a 318 punts. Tothom estava pendent del recompte de les puntuacions del jugadors i jugadores d'ambdos equips per veure qui s'enduria la victòria, però al final els punts es van haver de repartir.

Abans d'aquest emocionant partit, els bitllaires de Breda es van enfrontar al To-K-Fusta B, un rival directe a la meitat baixa de la classificació. El jove equip de Badalona es va endur la victòria per 279-305.

Després de les vuit primeres jornades, el Terra Roja es troba a la setena posició del grup A de segona, amb 5 puntets i lluny encara de les primeres posicions.

Esperem que en les properes jornades continuí la progressió dels jugadors i jugadores de Breda per aconseguir escalar alguna posició a la taula. Aquestes jornades es disputaran a Horta el proper 12 de desembre i enfrontaran el Terra Roja amb el Savall primer i amb la Perestroika tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada