dimarts, 30 de novembre del 2010

1x1

Jordi Sànchez: Estelar. En la seva tercera temporada al club en Jordi s'ha afiançat com l'estrella de l'equip. Aquesta temporada ha disputat quatre partits assolint una extraordinària mitja de 68 punts.

MªEugènia Massachs: En estat de gràcia. La Xènia, presidenta del Club de Bitlles Terra Roja, aporta consistència a la puntuació dels de Breda. Les dues darreres temporadas ha assolit la millor puntuació en una partida i la temporada passada va ser la que va aconseguir la millor mitjana.

Aleix Reche. Regular. Com els dos jugadors anterios l'Aleix té una mitjana superior als 60 punts, però a diferència dels cracks de l'equip no ha aconseguit cap puntuació superior als 70 punts. La seva regularitat és vital en els dies més grisos de l'equip.

Eduard Salomó
. Apagat. Aquesta temporada només ha pogut jugar 2 partits amb una mitjana de 53,50 punts, molt per sota de les puntuacions habituals en temporades passades, que fregaven els 60 punts. Esperem que pugui jugar força més partits i recuperar el seu toc, ja que els seus punts seran vitals per a les aspiracions del Terra Roja.

Roger Sala. Coix. Literalment; va començar la temporada aguantant-se amb una crosa i aquest proper mes de desembre haurà de passar pel quiròfan per solucionar una lesió al peu. Però també coixegen les seves puntuacions, amb una mitjana de 44,43 en Roger està molt per sota de les seves possibilitats. Esperem que de cares al proper any recuperi el seu millor estat de forma i pugui aportar millors anotacions que ajudaran, i molt, a l'equip.

Núria Montplet. Vital. La Núria està en clara progressió. Després d'un inici de lliga discret, en els dos últims partits ha superat els 50 punts, acostant-se al nivell de finals de la temporada passada. Malgrat no brillar la Núria és una peça clau de l'equip, cada temporada és una de les jugadores que més partits juga i aquest any encara no s'ha perdut cap enfrontament.

Rosa Caparrós. Inèdita. De moment la Capi no ha jugat cap partit. La seva presència serà essencial per afrontar amb garanties la temporada i per suplir les més que probables baixes.

Albert Gutiérrez. Inèdit. Igual que la Capi no ha disputat cap encontre. Ambdós seran imprescindibles per suplir les baixes que s'esperen al llarg de la temporada en una plantilla massa curta.

Àlex. Promesa. Encara no s'ha estrenat, però la jove promesa de la cantera és l'esperança lila de cara a aconseguir grans fites en el futur.

Glòria Pujolràs. Enyorada. La Glòria és l'apuntadora oficial del club i aquest any s'ha perdut gairebé totes les jornades. Aquest fet ha provocat que els jugadors s'hagin d'encarregar del recompte de punts. La seva habilitat amb el bolígraf i la calculadora, i la capacitat per estar al cas de qualsevol circumstància del joc, fa que la Glòria no tingui substitut.

Laia Sànchez. Animadora. A toc de pala i cubell, la Laia no para ni un sol instant d'animar a tots i cadascún dels jugadors del club. Amb els seus càntics i aplaudiments arrenca un somriure a tots els jugadors i jugadores i els aïlla de la pressió de la partida. És, sens dubte, el futur del club.

2 comentaris:

  1. Som uns cracks! Només ens falta entrenar!! Tot i que sense entrenar aconseguim empatar, cosa bastant difícil en aquest esport! XD

    ResponElimina
  2. Simplement espectacular!
    L'has clavat.

    ResponElimina