dilluns, 13 de desembre del 2010

Quan el lila es va tornar rosa...

Ahir l'equip de bitlles catalanes de Breda va anar a jugar a Barcelona, al costat del velòdrom d'Horta, les jornades 9 i 10 de la lliga.

La primera partida no va tenir color, els jugadors del Savall van tenir en tot moment el partit controlat i el Terra Roja no va aconseguir posar en dubte la victòria de l'equip vallesà ni un sòl instant. El resultat final 251-279, favorable als de Sant Llorenç, és un clar indicador de l'actuació bredenca.

A la segona partida els jugadors i jugadores de Breda havien d'enfrontar-se a la Perestroika. El partit va començar certament bé pel Terra Roja que va dominar les dues primeres rondes per 94-107 i 77-103. Ni els més pessimistes haurien apostat contra el Terra Roja, que en ambdues rondes havia superat el seu rival i els 100 punts, la qual cosa augurava una puntuació per sobre dels 300. Però aleshores va ser quan el lila es va anar tornant rosa, la solidesa bredenca es va estovar de mala manera i l'última ronda va ser ridícula. Les jugadores i jugadors selvatans van fer una puntuació irrisòria de 62 punts. Així doncs, victòria per la Perestroika de les Franqueses per 278-272 que ara ja han superat el Terra Roja a la classificació.

Així, companys i companyes, és com el lila es va tornar rosa. El Terra Roja ha passat d'una còmoda setena posició a la desena, a tan sols 3 punts dels cuers. Ara només ens queda esperar que passin les festes i la construcció de la pista d'entrenament, que ja sembla inminent, per poder afrontar les properes jornades a finals de gener amb més garanties.

Que tingueu una bona entrada a l'any nou bitllaires!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada