dimarts, 22 de febrer del 2011

Retorn als orígens

Hooligans, tifosi, hinchada i afeccionats a les bitlles, el Terra Roja ha retrobat el camí de la victòria i el camí del bon joc. Després d'onze jornades els de Breda, per fi, ha aconseguit sumar dos puntets a la classificació.

En els partits disputats a Sant Salvador de Guardiola els bitllaires del Baix Montseny han aconseguit retrobar una certa consistència en les seves tirades per superar, en ambdues jornades, els 280 punts. La primera tirada ha enfrontat el Terra Roja amb el Camp de l'Arpa A, líder de la categoria i que tan sols ha perdut un partit. Els de Breda han perdut per un marge clar, però han quallat una bona actuació i han mantingut amb l'ai al cor durant tota l'estona els que fins ara han estat els millors de segona A. El resultat final, 341-294, demostra la gran qualitat dels de Barcelona, però la digna puntuació dels de Breda confirma la millora en el joc.

La següent jornada enfrontava el Terra Roja amb un rival directe al fons de la classificació, el Siuranenc B. La cantera del Siuranenc, una de les millors del territori, ha fet suar de valent el Terra Roja. Malgrat tot, els del Baix Montseny s'han acabat imposant per 282-262 amb una sòlida actuació de tots i cadascun dels jugadors i jugadores bredenques.

Aquesta victòria fa que el Terra Roja pugi un lloc a la classificació general, superant el To-K-Fusta, i es col·loqui en desena posició.

Com que un augment en la càrrega d'entrenaments no pot ser la causa de la millora en el joc bredenc, quedarà el dubte de si la culpa va ser de la botifarra, del porró de vi o del càntir d'aigua.

1 comentari:

  1. Oeee oeee! hem guanyat un partit! A veure si acabem la temporada amb aquestes puntuacions!! Per cert, falta l'u per u!

    ResponElimina