dijous, 24 de març del 2011

Una altra victòria!

Aquest últim diumenge el C.B. Terra Roja va anar a jugar les jornades 19 i 20 a Sant Llorenç Savall, al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

En la primera jornada els de Breda van descansar, per tant, es van encarregar de l'arbitratge. Els àrbitres van solventar la situació amb nota, deixant de banda un parell de xiulades abans d'hora que van mosquejar algun jugador.

La següent jornada va enfrontar el Terra Roja amb el jove equip del To-K-Fusta B. Aquest partit enfrontava a dos equips de les profunditats de la classificació. Els de Breda van resoldre l'encontre amb nota amb una victòria contundent per 289-207, amb dos jugadors arribant als 70 punts. La brillant actuació dels del Baix Montseny els ha fet escalar una posició a la classificació i ara són avantpenúltims a tan sols un punt de l'equip que tenen just per sobre, la Perestroika, amb qui s'enfrontaran en els partits que es jugaran a Breda.

Els fidels a aquestes cròniques potser us heu adonat que falta la crònica de les jornades 17 i 18. Doncs bé, aquestes jornades es van disputar just el cap de setmana anterior a Castellar del Vallès amb un funest resultat pel Terra Roja. L'equip de Breda tan sols va poder desplaçar quatre jugadors a Castellar amb la qual cosa va haver d'enfrontar-se als seus contrincants amb un jugador menys. Els resultats van ser els següents: Siuranenc C - Terra Roja 270-165 i Terra Roja - Camp de l'Arpa B 188-267. El segon partit enfrontava el Terra Roja amb el Camp de l'Arpa B, un rival directe a la part baixa, però els de Breda no van tenir opcions jugant amb un menys.

Per acabar-ho d'adobar, aprofitant el desplaçament a Castellar, l'equip local i el C.B. Terra Roja van jugar de forma avançada la jornada 26 amb l'esperable derrota bredenca per 257-189.

Al Terra Roja ja només li queden 5 partides per jugar i esperem que sumi alguna altra victòria. Les següents tirades es jugaran a Horta el diumenge 3 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada