dijous, 24 de març del 2011

1 x 1 (primera revisió)

Per aclamació popular i perquè cal una revisió a fons de l'última anàlisi individual del Club de Bitlles Terra Roja, farem una nova repassada als jugadors i jugadores de Breda.

Jordi Sànchez: Estrella fugaç. Ha passat d'una mitjana de 68 en l'última edició de l'1x1 a poc més de 60 actualment. Les seves puntuacions han caigut en picat. De totes maneres en Jordi s'ha sabut sobreposar a la pèrdua de la seva millor fan en les últimes jornades i sembla que està recuperant lleugerament el seu toc.

Mª Eugènia Massachs: A punt. La presidenta continua en estat de gràcia, i la cosa sembla que no canviarà almenys fins el mes d'abril. Últimament està afluixant i la seva mitja ha baixat fins als 56 punts. Segurament està notant el pes del seu estat, fet que la farà retirar en breu (almenys per aquesta temporada).

Aleix Reche: Regular. L'Aleix continua amb la seva regularitat, amb puntuacions sempre molt properes als 60 punts ha aconseguit ser el jugador amb millor mitjana a aquestes alçades de la temporada. En comptades ocasions fins ara l'Aleix ha aconseguit arribar als 70 punts, però això no l'ha privat de superar els cracks del Terra Roja.

Eduard Salomó: Retrobat. L'Edu ha tornat a jugar després de 10 jornades sense fer-ho. El qui havia estat l'estrella en temporades anteriors està notant la falta de partides. Actualment la seva mitjana no arriba a 55, segur que tindrà ocasions d'aquí a final de temporada per millorar-la

Roger Sala: Amenaçant. Està deplegant el seu millor joc per remontar el vol i atrapar els jugadors i jugadores amb millors puntuacions. De moment ja està a punt d'aconseguir arribar a 49 punts de mitjana. Atraparà en Roger als capdavanters?

Núria Montplet: Motivada. En l'últim encontre davant el jove equip badaloní, la Núria va aconseguir 56 punts. Aquesta important millora li ha fet pujar la mitjana fins a apropar-se als 38 punts. Esperem que continuí amb la mateixa intensitat fins a final de temporada, la qual cosa asseguraria bones actuacions al club.

Rosa Caparrós: Desapareguda. Després de disputar les dues jornades de Rubí, la Rosa no ha tornat a jugar. La seva mitjana ronda els 45 punts. D'aquí a final de temporada serà imprescindible, ja que l'apuntada baixa de la presidenta (i en conseqüència del primer damu) farà que sigui necessària la presencia d'altres jugadors i jugadores.

Albert Gutiérrez: Desaparegut. Igual que la Rosa només ha jugat a Rubí aquesta temporada. La seva mitja supera lleugerament els 45 punts.

Àlex: Tendre. El jove crack només ha jugat, també, les tirades a Rubí aconseguint una mitjana de 23. La falta de continuïtat fa que la progressió de l'Àlex sigui molt més lenta. Esperem que l'aparició de la família Gutiérrez Caparrós d'aquí a final de temporada sigui prou important per donar descans a alguns jugadors i perquè els tres jugadors que la componen puguin millorar les seves mitjanes.

Glòria Pujolràs: Enyorada. La Glòria ha tornat a apuntar les puntuacions de l'equip a l'última jornada, i això s'ha notat en el marcador (victòria). Malgrat que la Mª Eugènia s'havia ocupat força bé de la carpeta durant les últimes jornades, ja que el seu estat no li permetia masses moviments, el control de les puntuacions de la Glòria és inigualable.

Laia Sànchez: Esplèndida. Després de fallar en algunes jornades, fet que va arruinar les actuacions del seu pare, ha tornat en el seu millor moment de forma i ara ja s'atreveix a plantar les bitlles i tot. Segur que els seus ànims guiaran l'equip a alguna altra victòria.

Terra Roja: Lluitador. El Club de Bitlles de Breda s'està afiançant com un clàssic a la lliga barcelonina de bitlles, però per aconseguir-ho caldrà un plantilla més amplia de cares a la temporada vinent. És per això que us animem a totes i tots els qui volgueu provar aquest esport tradicional a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant aquest bloc o per correu electrònic (cb.terra.roja@gmail.com).
Per fi hem aconseguit els terrenys per construir les pistes d'entrenament fet que convertirà el club del Baix Montseny en un dels més potents de la categoria l'any que ve (segur).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada