dimarts, 5 d’abril del 2011

Ja anem desens!

Aquest primer cap de setmana d'abril s'han disputat els econtres corresponents a les jornades 21 i 22 de la segona categoria de la lliga de bitlles catalanes.

Els i les bitllaires de Breda es van desplaçar al barri d'Horta sense massa ànims, amb només quatre jugadors, sense presidenta, sense apuntadora i sense l'incentiu d'un bon esmorzar. Malgrat tots els inconvenients, el Terra Roja va saber sobreposar-se i va començar el primer enfrontament amb força i això els va permètre superar els 250 punts malgrat jugar amb inferioritat; el resultat final va ser 252-354 pel 9 Castellarenc. Els de Castellar van jugar estupendament, amb tres jugadors per sobre dels 70 punts i la resta superant els 60; però els de Breda no van perdre la cara del partit i tots els jugadors i jugadores van superar els 50 punts i en Jordi va retrobar el seu millor joc arribant a 78.

Però el millor encara havia d'arribar. La jornada 22 enfrontava el Terra Roja amb el Savall, i els del Baix Montseny l'encaraven amb les bones sensacions de la primera tirada. La cosa, però, va començar malament quan en Roger, amb una crisi d'identitat (no sabia si es deia Roser o Roger) va sumar tan sols 8 punts després dels tres primers llançaments. Això tan sols va ser un miratge perquè després de les dues primeres rondes el Terra Roja s'havia posat per davant i ja només en quedava una.

En un final d'infart la sang freda dels del Baix Montseny va decidir, en els dos últims llançaments el Savall va sumar 3 i 2 punts respectivament per dues bitlles dels de Breda. Així doncs, victòria sorprenent i ajustadíssima del Terra Roja per 226-229 amb un jugador menys!!!!
Aquesta inesperada victòria va despertar l'eufòria dels de Breda que d'aquesta manera pujaven fins la desena posició, i a toc de botzina van marxar per la Ronda de Dalt (sí, érem nosaltres).

Les properes jornades es disputaran el dia 1 de maig a Breda. Us hi esperem a totes i tots!

1 comentari:

  1. Victòria super inesperada! i jo va i mho perdo! Potser m'hauré de perdre més partits... :S

    ResponElimina