divendres, 29 d’abril del 2011

La lliga arriba a Breda

Per fi, ha arribat el penúltim desplaçament de la lliga de bitlles, i aquest cop sí que serà a Breda. Aquest diumenge 1 de maig es trobaran els 13 equips de segona A a la vila de Breda per disputar les jornades 23 i 24.

Com us vam anunciar amb anterioritat, els equips i tothom qui s'hi vulgui acostar podrà gaudir d'un magnífic esmorzar a partir de les 9 del matí. Per només 5 eurus, els més matiners es podran atipar amb un maravellós entrepà de botifarra amanit amb una beguda i cafè.

A partir de les 10,30 tots el veïns i veines de Breda no podeu deixar passar l'oportunitat d'animar el vostre equip per tal que aconsegueixi els millors resultats i així pugui escalar alguna posició a la classificació. La jornada començarà enfrontant el Terra Roja amb la Perestroika. Tot seguit, la jornada 24 posarà a proba els del Baix Montseny contra el Can Folguer B; i per acabar d'arrodonir el matí el Terra Roja jugarà un partit avançat, corresponent a la jornada 25, contra els Xatos.

Així doncs, tres partits intensos que poden acabar amb totes les aspiracions del Terra Roja o rellançar-lo en la classificació per acabar la temporada en una posició digna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada