dimarts, 3 de maig del 2011

Punt i final.

Aquest últim diumenge 1r de maig es van jugar les jornades 23 i 24 de bitlles a Breda. La jornada va ser una festa, la botifarrada primer i una plaça Lluís Companys plena de gom a gom després van convertir el dia dels treballadors en una diada festiva a la nostra vila.

El Terra Roja va jugar les últimes jornades que li mancaven per disputar de la lliga d'enguany. Així doncs, la festa de les bitlles a Breda va posar punt i final a una temporada irregular de l'equip local.

Les jugadores i jugadors de Breda van guanyar, contra pronòstic, les dues jornades que es disputaven. En el primer encontre els del Baix Montseny van superar clarament a la Perestroika per 295-217 en un partit que assegura pràcticament la desena posició al Terra Roja. La jornada 24 es presentava, a priori, molt més complicada pel Terra Roja, ja que l'havien de disputar amb el Can Folguera B que estava situat a les posicions capdavanteres de la taula classificatòria. Al final, però, victòria bredenca per 297-301 contra tot pronòstic.

El C.B. Terra Roja encara va jugar un tercer partit avançat corresponent a la jornada 25 que va perdre contra els Xatos. La jornada 26 i darrera, també es va perdre en partit avançat fa unes setmanes enfront el Castellar B. D'aquesta manera els de Breda han jugat tots els partits de la lliga 2010/2011 sumant un total de 7 victòries, 1 empat i 16 derrotes; una temporada molt irregular que els ha condemnat a la part baixa de la classificació malgrat un final de temporada més que acceptable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada