dilluns, 16 de maig del 2011

L'espatlla ja té qui se la mengi

Èxit rotund de la tirada de bitlles catalanes de C.B. Terra Roja durant la XX Fira d'Entitats de la nostra vila. Gairebé un centenar de persones van probar sort tirant els bitllots per tal d'endur-se l'espatlla de pernil i l'ampolla de vi el·laborat a la nostra comarca.

Finalment, a última hora de la tarda, va saltar la sorpresa i l'Eloi amb 26 punts, després de tres llançaments, va aconseguir el premi. Durant tota la jornada de dissabte en Pere amb 22 punts ja ensumava la victòria, però ahir diumenge fins a tres jugadors van aconseguir 24 punts i tot semblava indicar que es decidiria el guanyador amb una tirada de desempat entre ells, però llavors va aparèixer l'Eloi i amb una tirada afortunada va aconseguir els 26 punts que serien definitius, ja que ningú va fer els 30 punts possibles. Per tant, espatlla i ampolla de vi pel jugador d'hoquei de Breda.

Sobretot cal destacar l'afluència de participants, només interrompuda per la pluja de dissabte a la tarda i per algun altre acte que es feia sobre la superfície de joc. Aquest era, essencialment, l'objectiu de l'acte, donar a conèixer aquest esport tradicional tan engrescador per captar nous jugadors pel club. A veure si finalment algun dels assistents s'anima.

Esperem que totes les entitats hagin passat una molt bona Festa de l'Ajust, malgrat l'espectacle dantesc que ens oferia la campanya electoral. Ara cal que totes continuem treballant la resta de l'any per la vitalitat de la nostra estimada vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada