dimecres, 23 de novembre del 2011

Encara no som el millor pitjor equip.

Ja s'han disputat 5 jornades de lliga, o el que és el mateix, el Terra Roja ha jugat 10 partits de la nova i flamant competició de bitlles catalanes. Els de Breda compten tots els partits a la Lliga Catalana de Bitlles amb derrotes, la qual cosa els adjudica l'última posició del grup 4 i un total de 0 punts a la taula.

Per tots és sabut que el Club de Bitlles Terra Roja va néixer amb l'optimisme i l'alegria sota el braç i, malgrat que els números canten, encara hem trobat un costat positiu a la situació (o més d'un). Hi ha fins a tres equips més que formen part, juntament amb el Terra Roja, de l'exclusiu grup d'equips amb ni un sol punt. A més els de Breda encara no són l'equip de Catalunya amb menys punts, una dada que ha de conduir l'equip directament a la victòria. A banda dels resultats, el Terra Roja ha anat fins a tres vegades a Santa Perpètua per acabar jugant sota la pluja amb algun costipat com a millor resultat; una dada digna de rècord.

Bromes a banda, la climatologia i la dificultat del grup està complicant el debut del Terra Roja a la nova Lliga Catalana. Com ja s'entreveia a principis de temporada, sembla que l'objectiu no serà cap altre que intentar sumar alguna victòria per acabar la Lliga amb una certa satisfacció.

El format de la Lliga diu que, en acabar la fase de grups, els dos millors de cadascun s'enfrontaran en una fase d'eliminatòries per acabar decidint el millor equip català de bitlles. Des d'aquestes línies aprofitem per proposar que s'organitzi paral·lelament una fase d'elimintòries amb els cuers de cada grup per discernir quin és el millor dels pitjors equips de bitlles.

Per concloure la crònica, anunciar-vos que arribats a aquest punt de la temporada caldrà publicar (durant aquesta setmana) l'1x1 d'aquest inici de temporada. Aneu preparant les gafas del cerca per llegir atentament la valoració de tots i cadascun dels jugadors i jugadores del Baix Montseny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada