diumenge, 6 de novembre del 2011

Jornada ajornada.

Sembla que ha arribat la tardor al principat, amb més d'un mes de retard les temperartures han baixat i els ruixats estacionals típics del nostre estimat clima ens acompanyen dia si dia també.

Avui, diumenge gris i remullat, ens hem llevat amb ganes de llençar bitllots, després d'una setmana de descans en la nova i intensa Lliga Catalana de bitlles. Però per segon cap de setmana consecutiu sembla que ens quedarem amb les ganes de desfogar-nos tombant bitlles.

Radar meteorològic. Meteocat.
La imatge no enganya, ruixats moderats a pràcticament tot el territori de Catalunya, només se'n salva el quadrant nord-oest. Males condicions per jugar a bitlles, sense cap mena de dubte; el cabell se'ns cresparia i la fusta es reinflaria. Tots els senyals apunten que la millor opció és quedar-se a casa, ben acompanyats de l'escalfor de la llar de foc.

No serem nosaltres, doncs, qui porti la contraria als signes inequívocs del temps, jornada ajornada. A més, ja ens hem posat d'acord amb els jugadors del Can Folguera, i la jornada la disputarem el proper diumenge, a la mateixa hora i al mateix lloc. Esperem que el temps acompanyi una mica més i ens deixi jugar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada