dimecres, 30 de novembre del 2011

Hem guanyat un partit!

Ho heu llegit bé fidels seguidors, no era un error d'impremta. El Club de Bitlles Terra Roja va guanyar aquest diumenge el seu primer partit de la temporada, sumant així els seus dos primers puntets.

Alguns ho atribuiran a un cúmul de circumstàncies, o a la mala sort del rival. Potser sí. Però no cal treure mèrit al joc del conjunt bredenc, que va sumar la millor puntuació d'enguany. Dos jugadors per damunt dels 70, uns altres dos per sobre dels 60 i l'Aleix que es va quedar amb 58, en total 329 punts que van servir per superar al Som i Serem, que es va quedar amb 278.

El primer enfrontament amb els de Torelló no va tenir el mateix desenllaç. Malgrat que el partit va estar igualat, la victòria es va decantar cap al bàndol osonenc, 280-297.

La primera volta de la competició acabarà amb el desplaçament aquest diumenge dels de Breda a Sabadell on s'enfrontaran a l'equip vallesà. Sigui quin sigui el resultat d'aquestes tirades, el Terra Roja acabarà com a cuer del grup 4 de la Lliga Catalana, però amb els ànims renovats per encarar el segon tram de la competició.

1 comentari:

  1. A veure si a més d'ànims tenim una subvenció i un camp d'entrenament!

    ResponElimina