diumenge, 4 de desembre del 2011

Llençats cap al títol.

 No s'ha de jugar per guanyar, sinó perquè no t'oblidin.

Sòcrates Brasileiro Sampaio da Souza Vieira da Oliveira.

Pels que no seguiu aquest bloc us posaré una mica al dia. Fa tan sols tres setmanes el C.B. Terra Roja lluitava per no ser el pitjor equip de Catalunya, no havia sumat cap victòria i les seves puntuacions eren ridícules. Doncs un canvi en l'oratge espectacular ha fet que els de Breda suméssin la primera victòria la setmana passada contra el Som i Serem, i aquest matí aconseguissin dues victòries més. 6 punts en el caseller bredenc.

Aquestes tres victòries consecutives col·loquen de nou a l'equip del Baix Montseny en la disputa per escalar algun lloc a la classificació. Si fins fa ben pocs dies l'objectiu era sumar alguna victòria, aquesta ratxa espaterrant ha estat una injecció de moral que fa mirar l'equip cap a noves aspiracions a la lliga, com podria ser el guanyar alguna posició.

Aquest matí s'han jugat dos encontres amb el Sabadell. La primera victòria, 267-286, segurament ha estat més per demèrit de l'equip local que no pas pel fabulós joc del Terra Roja. Un primera ronda del Sabadell de 69 punts els ha condemnat a la derrota, malgrat que cal felicitar els jugadors i jugadores terra rogencs per saber aguantar tan bé la pressió. La segona tirada ha estat més disputada, però el Terra Roja ha desplegat un gran joc per acabar sumant la seva tercera victòria a la lliga, 289-312. En aquesta tirada la presidenta ha sumat 84 punts.

Però no podem acabar el post sense descriure la millor jugada del matí. La taula magníficament parada al Restaurant Capablanca per omplir els nostres famolencs estómacs. Cansalada, botifarres, bistecs de l'avi, callos, fabes, torrades,... i tot ben amanit amb vi. Era impossible una derrota!

I ara descans hivernal de la Lliga Catalana. Al febrer reprendre'm la competició, més animats que mai després d'aquests últims resultats. Esperem que per fi acabem d'adobar la tan mencionada pista d'entrenament, malgrat que aquestes tres victòries fan pensar-se si cal entrenar.

1 comentari:

  1. Ara que havíem agafat el "truquillo", tenim que fer vacances. Per mi, que aquí hi ha "Villarato" i no volen que guanyem. Ara que començavem agafar empenta....

    ResponElimina