dimarts, 13 de març del 2012

Inici de la Segona Volta.

Aficionats i practicants d'aquest esport tan nostrat que són les bitlles, des del mes de febrer d'enguany hem començat a disputar les partides corresponents a la segona volta de la Lliga Catalana de bitlles.

La civilització maya va pronosticar per aquest any 2012 la fi del món tal i com el coneixem, i pel Club de Bitlles Terra Roja sembla que els auguris s'estan complint a "rajatabla". De moment els de Breda compten tots els partits d'aquest any amb derrota, per tant, no han estat capaços de sumar ni un sol punt en el què portem de segona volta.

La neu, la gran quantitat de baixes i la falta d'entrenament han provocat una crisi de joc al Terra Roja que cal que recuperi el toc de bitllot amb què va acabar la primera volta. Aquesta sèrie de derrotes ha deixat a l'equip del Baix Montseny ensorrat en la classificació del grup 4, com a conseqüència de les derrotes amb alguns rivals directes a la zona baixa. Però la lliga no ha acabat, i si s'ha de quedar últim que sigui plantant cara fins l'últim moment.

És per això que l'equip s'ha conjurat per fer un bon partit a Horta i acabar amb dignitat aquesta sèrie de tirades, ja que la Lliga es prendrà un petit descans fins després de Setmana Santa. Així doncs, el Terra Roja mirarà de recuperar bona part de la plantilla per viatjar fins la capital amb el màxim nombre d'efectius, per així afrontar la partida amb la moral ben alta.

1 comentari:

  1. Ànims, no perdeu mai la moral!!!
    Ens veiem a Horta

    Toni Solé

    ResponElimina