dissabte, 24 de març del 2012

Circuit Individual

Gran matí avui a Breda; esport, bitlles, un bon solet i molt bon ambient.Els qui hem pogut acostar-nos a la Miranda, hem pogut gaudir d'un meravellós matí d'esport amb les tirades del Circuit Individual de Bitlles Catalanes de les categories infatil i sub-25. Els millors joves i infants de la regió barcelonina ens han fet gaudir amb intensitat d'aquest esport igualitari i integrador.

La competició s'ha desenvolupat sense cap incident destacable, a banda dels excel·lents entrepans preparats amb tot el carinyo pels nois i noies del Terra Roja. Les tirades d'avui contaran per escollir els deu infants i joves amb la millor mitjana de cada provincia, que s'enfrontaran en la final del Campionat de Catalunya Individual a Salomó (Tarragonès).

Des del Club de Bitlles Terra Roja desitjem tota la sort i un llarg futur en aquest esport a tots els bitllaires que disputen el Circuit Individual.

Per acabar, i per crear espectativa, us faig saber que molt aviat llençarem una bomba informativa que us deixarà a totes amb el cor glaçat. Fins aleshores, doncs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada