dilluns, 26 de novembre del 2012

Mastegant terra

Quatre jornades i el Club de bitlles Terra Roja continua compartint liderat a la classificació de la Lliga de Barcelona. Ara ja en són quatre els equips que governen la taula, empatats a sis punts.

JORNADA 3: Vic Bitlles  338 - 281  Terra Roja

Ahir els de Breda van desplaçar-se fins el col·legi Marenostrum d'Horta. El bullici de les eleccions va donar més caliu a una jornada bitllaire on el Terra Roja es jugava continuar comandant la classificació. El Vic, que ahir va jugar dues magnífiques partides, va destrossar l'equip del Baix Montseny que res va poder fer contra el gran joc dels de la Plana. Malgrat la gran diferència de punts el Terra Roja va aconseguir una digna puntuació. Cal tenir en compte que en l'alineació els de Breda es van atrevir a posar junts els dos nous fitxatges (que debutaven en competició oficial) i el més jove de la plantilla. Tots tres van fer unes bones puntuacions i, amb l'ajuda d'en Jordi i l'Albert, van apropar-se als 300 punts.


JORNADA 4: Terra Roja  274 - 177  la Perestroika

Segona tirada del matí molt més discreta, malgrat la victòria. Victòria que va deixar un regust agredolç per la lesió de l'Àlex a causa d'un bitllot llençat amb poca fortuna.

Un cop superat l'ensurt només ens queda esperar que li arreglin les peces dentals malmeses a la nostra jove estrella.



Després de quatre jornades el Terra Roja suma 6 punts igual que el Vic, el Sabadell i el Siuranenc C. Ara caldrà esperar fins el 16 de desembre, quan tots els equips ens desplacem a Sant Salvador de Guardiola. L'enfrontament contra el Sabadell serà decisori per apuntalar el liderat dels de Breda o per ressituar-los a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada