dilluns, 17 de desembre del 2012

Bones Festes!

Malgrat que brillava un sol espectacular, matí gris per al Club de Bitlles Terra Roja. Ahir, a Sant Salvador de Guardiola, va semblar que els jugadors i jugadores del Terra Roja fossin els reis mags d'orient, tots i cadascun d'ells va regalar punts i il·lusió als equips rivals.


JORNADA 5: Sabadell  315 - 297  Terra Roja

Derrota clara del Terra Roja davant el Sabadell, equip que compartia liderat amb els de Breda. Una primera ronda desastrosa (82 punts) va condemnar l'equip bredenc a la derrota, malgrat que es va refer i va disputar les altres dues rondes amb dignitat. 

En Josep, amb una tirada meravellosa de 86 punts (va fer més punts ell solet que tot l'equip del Baix Montseny en una ronda), i una última ronda conjunta de 121 punts demostren que els del Vallès són uns ferms aspirants a liderar la classificació final d'aquest grup A de la Lliga de Barcelona.


JORNADA 6: Siuranenc D  251 - 272  Terra Roja

Ja hem avisat que el matí havia estat més aviat gris...

Dos-cents setanta-dos miserables punts del Terra Roja! Per sort, l'equip d'Horta es va veure obligat a utilitzar jugadors no habituals, que acostumats a jugar la Lliga Catalana, no van acabar d'acostumar-se a l'exigent ritme de la Lliga de Barcelona.

Penosa victòria dels de Breda que serveix per mantenir la quarta posició a la classificació, però perdent el tren del liderat. 

La Lliga està encapçalada per Sabadell i Siuranenc C, seguits a dos punts pel Vic i el Terra Roja. Així es mantindrà, almenys, fins l'any vinent. La competició es reprendrà el 20 de gener a Sabadell, capital del Vallès Occidental.

SALUT I BONS TORRONS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada