diumenge, 20 de gener del 2013

Esfondrament a Sabadell

De bon matí els meteoròlegs anunciaven per ràdios i televisions que l'episodi de pluges que va remullar el territori durant tot el dissabte havia arribat a la seva fi. S'atrevien a dir, fins i tot, que a partir de mig matí s'obririen les primeres clarianes i podríem veure el sol.

Doncs la veritat és que no sé què ha passat, però els del Terra Roja hem tingut un dia ben negre!


JORNADA 7: Terra Roja  259 - 320 Siuranenc C


Abans de marxar cap a Sabadell, ja anunciàvem per Facebook i Twitter (som molt moderns a Can Terra Roja) que avui ens tocava tancar la primera volta de la lliga contra els líders, el Siuranenc C.

D'acord, eren els líders, eren molt bons, només havien perdut una partida, han arribat a 320 punts...; però ells no tenen res a veure amb els 259 miserables punts que ha anotat l'equip de Breda. Només en Xavier, amb 64 puntets, s'ha salvat del desastre. A banda d'ell ningú ha arribat a 60 punts i l'Aleix s'ha quedat amb 35 punts, i encara sort de l'última bitlla (fins aleshores només en duia 25).

No cal explicar res més. Hem jugat de pena!


JORNADA 8: Terra Roja  295 - 299 Siuranenc SN

Calia recuperar-nos. S'havia acabat la primera volta, però començava la segona i la classificació de l'equip permetia somiar. El rival eren les Súper Nenas, penúltim classificat; la victòria era possible.

Partidàs igualadíssim fins l'últim bitllot. Però en aquesta ocasió no s'ha repetit el resultat de la primera volta. Derrota per un ajustadíssim 295-299 dels del Baix Montseny. 

Felicitem a la Clara. Només la mala sort l'ha privat d'una tirada perfecta de 90 punts. No ens hagués fet res perdre de 4 puntets més...


Però la tempesta no s'acaba aquí. Justament avui se'ns ha acudit d'agafar la càmera de fotos... Només hi veureu rivals celebrant la victòria, però aquí van.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada