dimarts, 22 de gener del 2013

1x1 - Primera volta 2013

Arribats a aquest punt de la temporada i com que l'afició l'està esperant més que l'estrena de la primera pel·lícula de la saga del Hobbit, doncs aquí us deixem el primer 1x1 de la temporada.

Jordi Massachs: Sorprenent. En Jordi ha sorprès a tothom. En la seva segona temporada ha assumit el rol d'estrella de l'equip. Amb una mitjana de 65,5 punts ha assolit una marca històrica al club del Baix Montseny. El seu entusiasme segur que farà que mantingui el nivell d'aquí a final de temporada.

Albert Gutiérrez: Il·lusionista. Aquesta temporada l'Albert només ha jugat una tirada, anotant 64 punts. Això l'ha situat com a segon millor jugador de l'equip, però aquesta situació és una mera il·lusió. Esperem que d'aquí a final de temporada pugui jugar més partides per confirmar (o desmentir) la seva marca. La seva millor actuació, malauradament, va ser la que va protagonitzar recorrent la meitat del nostre territori per trobar un lloc on atenguessin al nostre jove lesionat.

MªEugènia Massachs: Estancada. La presidenta es manté rondant la mitjana de les últimes temporades. Sembla que els 60 punts són una barrera infranquejable per les vaques sagrades del Terra Roja.

Jordi Sànchez: Apagat. Com va fer Ronaldinho en el seu dia, en Jordi s'ha deixat embriagar pel conformisme. El qui havia estat l'estrella les últimes temporades del Terra Roja es troba ara mateix en la quarta posició de l'equip amb una mitjana de 59,5 punts. Esperem que la futurible contractació d'un psicòleg per part de la directiva de l'equip ajudi a l'estrella apagada a retrobar el seu millor joc per disputar el liderat de la plantilla a l'altre Jordi.

Roger Sala: Desaparegut. En Roger era, se'ns dubte, l'ànima de l'equip. Amb les seves tirades més aviat mediocres animava a la resta de jugadors i jugadores. Aquest any, però, només ens ha acompanyat a la jornada de Sant Salvador de Guardiola, on va assolir una mitjana de 58 punts, i això s'ha notat. Esperem retrobar-lo ben aviat.

Ivan Heras: Renovador. L'Ivan és un dels nous fitxatges d'enguany. Un recanvi necessari i de qualitat que ha començat amb molt bon peu el seu camí per aquest món de les bitlles. Amb una mitjana de més de 54 punts i unes tirades excel·lents en les partides amistoses que hem fet per la comarca serà un pilar bàsic en el futur de l'equip.

Aleix Reche: Desastrós. L'Aleix, que destacava per la seva regularitat en temporades anteriors, disputant fins i tot les primeres posicions als jugadors i jugadores amb més qualitat, aquest any s'ha ensorrat. Una tirada de 35 punts a Sabadell l'ha deixat amb una mitjana de 54 punts que l'hi compliquen, i molt, una posició digne a la classificació de l'equip. Només una actuació estel·lar en alguna de les jornades que queden l'hi podrà salvar la temporada.

Gemma Serrat: Omnipresent. La Gemma és capaç d'anotar les puntuacions, estar al cas del parell de tabalots de la cantera, portar a passejar el seu nebot i fer tirades decents que l'han dut a una mitjana que volta els 54 punts. I tot això durant un matí de diumenge qualsevol.

Xavier Cassà: Veloç. En Xavi és capaç de llençar tres bitllots en menys de deu segons. Malgrat la poca concentració a l'hora de llençar, ha aconseguit bones puntuacions en el seu debut al Terra Roja. La seva presència ha estat imprescindible per no presentar-nos amb quatre jugadors en algun camp. Llàstima del 40 de Sabadell, sinó parlaríem d'una puntuació excel·lent.

Núria Montplet: Efímera. Aquesta temporada només hem comptat amb la participació de la Núria en una tirada a Horta. Esperem que d'ara endavant es deixi veure més sovint per les pistes de bitlles. La seva empenta serà imprescindible per aguantar en el grup capdavanter de la lliga.

Àlex: Lesionat. La nostra jova estrella se'ns ha lesionat. Un bitllot llençat amb poca gràcia va impactar la seva cara i li va trencar una dent. Per sort, l'artista del dentista ja li ha reparat i esperem que s'animi a tirar de nou ben aviat.

Oriol i Daniel: Innesgotables. El futur del Club de Bitlles Terra Roja. De moment es recorren totes les pistes del territori jugant, corrent i saltant. Ben aviat, però, els veurem llençant bitllots.

Jofre: Golafre. A alguns us pot semblar un torbament per als jugadors i jugadores del Terra Roja, perquè sempre hi ha algú pendent d'ell. Però la veritat és que és un sol. A més, és capaç d'estar-se la meitat de la jornada assegut endrapant entrepà.

Nota del redactor: Cada cop costa més escriure un 1x1. Esperem que cada vegada sigui més complicat per la quantitat de jugadors i jugadores, això voldrà dir que el club gaudeix d'una molt bona salut.

1 comentari:

  1. Suposo que lo de vaca no va pels quilos que m'he engreixat...

    ResponElimina