dilluns, 4 de febrer del 2013

Gran esmorzar

Ahir diumenge, es van disputar a la Plaça Lluís Companys de Breda les jornades 9 i 10 del campionat de Barcelona de bitlles catalanes. El més destacable: l'esmorzar amb botifarres i cansalada amb el que van delectar els jugadors locals als equips rivals que ho van desitjar.

També magnífica l'actuació arbitral. L'arbitre vol demanar disculpes si algun equip està molest per haver-lo fet replantar, però la pressió d'algun dels equips el va obligar a fer-ho.

JORNADA 9: Fusta i Ferro  284 - 243  Terra Roja


L'equip continua en caiguda lliure, sense trobar el seu rumb. El primer partit del matí contra el Fusta i Ferro podria haver estat un bon partit, disputat i entretingut fins el final; però el Terra Roja s'ha entossudit en facilitar la feina a tots els rivals. 

Una actuació macarrònica de la que tan sols es va salvar l'Ivan (debuta enguany) va condemnar l'equip a la derrota. Els de Breda no van poder inquietar els de St. Salvador de Guardiola (rivals directes a la classificació) en cap moment, malgrat que la seva puntuació va acabar essent més que assequible pel nivell real dels jugadors i jugadores del Terra Roja.

JORNADA 10: Terra Roja  266 - 367 Vic Bitlles


Segon partit i segona derrota d'un matí força airejat a Breda. Almenys en aquest cas, una millor actuació local no hagués augmentat les possibilitats de victòria.

El Vic Bitlles vol demostrar que es un ferm aspirant a guanyar aquest grup de la Lliga de Barcelona. Els d'Osona van acabar el matí amb una actuació brillant, 367 punts. Poca cosa podien fer els del Baix Montseny contra aquest desplegament de joc. Val a dir que la tirada dels nostres jugadors va estar força millor que en l'anterior jornada.


La setmana vinent els nostres millors jugadors i jugadores es desplaçaran a Torelló per disputar la primera jornada del campionat individual. Esperem que tinguin sort i deixin el pavelló del Terra Roja ben alt. Com sempre, us en farem cinc cèntims aquí mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada