diumenge, 10 de febrer del 2013

Comença el Circuit Individual

En primer lloc hem de lamentar la baixa en la jornada d'aquest matí de la nostra estrella arbucienca (d'adopció), en Jordi. Una grip de cavall li ha impedit gaudir de les tirades d'avui a Torelló.

La segona cosa destacable, com ja haureu observat els lectors més espavilats, és que la jornada es disputava a Torelló, i que aquest cap de setmana era Carnaval... A Torelló per Carnaval hi passen coses com les de la imatge. Aquest matí, quan els nostres jugadors i jugadores han arribat a la vall del Ges, s'han adonat que fins i tot el camp de joc havia canviat de lloc!


Afortunadament, al món de les bitlles només hi ha gent assenyada. Els bitllaires del Som i Serem han rebut als participants amb un focarró la mar de reconfortant per fer front a les temperatures gèlides de la Catalunya Central.

Ja entrats en el joc, excel·lent tirada de la Xènia que haurà sortit del primer round amb una mitja superior als 70 punts, que la deixa en una bona situació per accedir a la gran final. En Jordi, en canvi, no haurà arribat als 55 punts de mitjana, fet que li complica la classificació. Caldrà que d'ara endavant faci unes tirades genials per tenir alguna opció. La veritat és que el qui havia estat l'estrella del Terra Roja ha arrossegat molèsties a l'esquena durant tota la setmana i ha estat dubte fins última hora.

Facilitem al company de Castellar que ha aconseguit un 90 avui a Torelló. Cada cop hi ha més nivell a les competicions bitllaires, l'esforç i l'entrenament es noten dia rere dia. Potser ens haurem de decidir a entrenar nosaltres, també.

La propera jornada del Circuit Individual serà a Breda el 17 de març. Ens retrobem amb tots vosaltres, però, el 24 de febrer, quan el Terra Roja disputarà les jornades de Lliga de Barcelona a la vila d'Horta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada