diumenge, 24 de febrer del 2013

A pel liderat!

Matí gèlid al poble d'Horta. Encara amb restes de la nevada de la nit de divendres en algunes raconades, el vent glaçat ens tallava la cara. Aquestes condicions deuen ser, però, les condicions idònies per als jugadors i jugadores del Terra Roja. Dues victòries com dos cabassos que rellancen l'equip del Baix Montseny a la classificació.

JORNADA 11: la Perestroika  194 - 263  Terra Roja

Partida sòlida dels de Breda contra el cuer. Puntuacions acceptables de tots els jugadors i jugadores per acabar superant amb comoditat els del Vallès. Llàstima de la tirada de la Núria, que després de molts de dies sense agafar els bitllots, li ha costat agafar el ritme (tot i que quan li ha pres la mida ha acabat amb un parell de bitlles).

En definitiva, una nova victòria que permet al Terra Roja allunyar-se del capdavall de la classificació i acomodar-se a la zona tranquil·la.

JORNADA 12: Terra Roja  310 - 273  Sabadell

Excel·lent tirada del Terra Roja a la segona jornada del matí. Amb un sol que ja començava a fer pujar els termòmetres, els de Breda han fet una molt bona tirada. Sobretot cal destacar els 83 punts d'en Jordi i els 78 de l'Aleix que han estirat l'equip cap a la victòria.

El Sabadell, però, ha tingut força mala sort, fet que ha facilitat un pèl la partida al Terra Roja. Segur que amb una mica de fortuna dels del Vallès Occidental la tirada hauria estat molt més disputada.


Les properes jornades es disputaran el diumenge 10 de març, i seran les dues últimes de la fase regular. Dues victòries contra els dos equips millor situats del Siuranenc posarien el colofó a una molt bona temporada. De totes maneres, el Terra Roja es posarà com a únic objectiu un bon esmorzar i un gran matí de diumenge.

Fins aleshores us desitgem que gaudiu d'un bon fred d'hivern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada